MEVROUW VAN DER LINDEN
& KIM VAN HOENSELAAR

SAMEN BOUWEN

Mevrouw Van der Linden houdt erg van kamperen en geniet met name van het samenzijn wat daarbij komt kijken. Kamperen gaat op de oude dag niet meer zo goed, maar samen met Kim, een productontwerpster met veel kennis van textiel, is ze op zoek gegaan naar de essentie van kamperen. Het duo is aan de slag gegaan met het bouwen van een grote tent in het appartement van mevrouw Van der Linden, waarbij meerdere medebewoners waren uitgenodigd om te komen eten. Hieruit heeft het duo geconcludeerd dat sociale interactie en het zoeken naar inventieve oplossingen tijdens het kamperen belangrijke focuspunten waren voor hun project.

 

Het duo heeft een plek vormgegeven waarbij medebewoners samen kunnen gaan bouwen. Een plek waar sociale structuren kunnen groeien en bloeien en het initiatief van gebruikers en medebewoners wordt gestimuleerd.

 

Het resultaat is een levensgrote wandpuzzel waar bewoners elk een stukje aan kunnen leggen, zodat ze gezamenlijk een wand creëren. Het project zorgt voor samenwerking, vertrouwen, begrip en positieve energie.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

• Prijs workshop + huur meubel + wandkleedmaterialen: op aanvraag

 

 

DIT PROJECT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

 

PORTRET- EN PRODUCTFOTOGRAFIE 2017/2018 DOOR BLICKFANGER