MEVROUW VAN DE HORST
& DESIREE WEVERS

ZOALS HET KLOKJE THUIS TIKT,
TIKT HET NERGENS.

Mevrouw Van der Vorst woont sinds een half jaar in Vitalis De Dreef, waar ze erg actief is binnen de georganiseerde activiteiten. Tijdens de eerste ontmoeting van mevrouw Van der Vorst met Desirée Wevers, liet zij haar veelzijdigheid zien binnen het handwerken. Ook voor het bestellen van patronen en materialen op internet en deze vervolgens te delen met anderen, draait ze haar hand niet om.

 

Het delen van kennis en technieken is wat mevrouw Van der Vorst en Desirée samen delen, waardoor een prachtige samenwerking is ontstaan. Desirée is een ontwerper gespecialiseerd in overbrengen van ontwerpkennis en expertise op anderen. Dat ze samen toe gingen werken naar een product wat de gebruiker uitdaagt om iets te leren is dan ook een logisch streven voor dit duo!

 

Elke week, met een kop koffie op een zelf geborduurd onderzettertje, heeft dit duo de techniek van het 3D-borduren onderzocht. Samen hebben ze toegewerkt naar een product met de ingrediënten van deze techniek. Voor de techniek van het 3D-borduren wordt al tijd gewerkt naar aanleiding van een patroon. Om deze techniek toegankelijker te maken voor zowel jong als oud heeft dit duo een basisklok ontwikkeld.

 

Naast het herontwikkelen van de techniek was het voor mevrouw Van der Vorst ook heel belangrijk een product te maken dat voor iedereen nuttig kan zijn. Deze klok bevat onderdelen die naar eigen inzicht van kleur en patroon ingevuld kunnen worden.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

•  Kosten workshop: op aanvraag

 

 

 

DIT PROJECT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

 

PORTRET- EN PRODUCTFOTOGRAFIE 2017/2018 DOOR BLICKFANGER