MEVROUW MEHAGNOUL
& RENSKE ROTHUIZEN

ONDER DE
LOEP GENOMEN

De oudste deelneemster van NIEUW/OUD en expert op gebied van handwerken is mevrouw Mehagnoul. Haken, breien, weven, naaien... Je kunt het zo gek niet bedenken of mevrouw Mehagnoul pakt het aan. Doordat ze nu minder goed kan zien wordt het maken steeds lastiger, maar dat weerhoudt deze kanjer er niet van om haar kennis te delen en te omschrijven hoe het eruit moet komen te zien.

 

Mevrouw Mehagnoul is gekoppeld aan Renske Rothuizen en samen vormen zij een vrolijk duo. Renske is productontwerper en in haar ontwerpen staat de belevingswereld van een kind centraal. Ze gelooft dat iedereen af en toe kind moet kunnen zijn zodat kinderlijk geluk bereikbaar wordt voor iedereen. Renske is een observeerder, luistert naar zinspelingen en legt verbanden.

 

Mevrouw Mehagnoul is de expert als het gaat om textiel en handwerken. Samen hebben ze heel wat uurtjes bij elkaar gezeten. Mevrouw Mehagnoulkan uren vertellen over verschillende technieken en mogelijkheden met textiel, waarmee Renske met deze inspiratie dan weer aan de slag ging.

 

Elke week liet Renske haar proces zien door de loep van mevrouw Mehagnoul. Door samen te experimenteren ontstond er een open-structuur-rugzak voor jong én oud.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

•  Kosten workshop: op aanvraag

 

 

 

DIT PROJECT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

 

PORTRET- EN PRODUCTFOTOGRAFIE 2017/2018 DOOR BLICKFANGER