MEVROUW FAESSEN & SEBASTIAN HUVENAARS

MEVROUW FAESSEN'S
NATIONAL PARK

Mevrouw Faessen en Sebastian hebben beiden een enorme passie voor de natuur. Gedurende de NIEUW/OUD workshops kwam het team er al snel achter dat Mevr. Faessen een voorliefde heeft voor bloemen, groen en kleine tuintjes.

 

Mevrouw Faessen wilde graag aan de slag met iemand die haar passie deelde, maar ook rekening kon houden met het feit dat met de mooie leeftijd van 93 jaar een gigantische tuin onderhouden, op de grond zitten en te veel buiten zijn, nogal een onderneming is.

 

Sebastian Huvenaars is een ontwerper die in zijn werk veelal geïnspireerd wordt door de onzichtbare schoonheid van de natuur. Mos en onkruid krijgen in zijn werk een podium en worden als pareltjes gepresenteerd. Het NIEUW/OUD-team was overtuigd dat dit een goede match was door hun gedeelde liefde voor de natuur. Ze wisten dat dit tot fantastische resultaten ging leiden.

 

Samen zijn zij mevrouw Faessens National Park gaan vormgeven. Er kwam een wensenlijst waar een tuin volgens mevrouw Faessen aan moest voldoen. Klein, maar fijn, water moest een zichtbare rol spelen, op hoogte, zodat het tuinieren makkelijker werd, kleurrijk en een tuin die eigenlijk ook niet teveel onderhoudt vraagt. Samen hebben zij in zand betonlandschappen gegoten en zijn vervolgens aan de slag gegaan met het tuinieren. Ondanks dat het een klein National Park is, heeft het een enorme impact. Sebastian en mevrouw Faessen livestreamen namelijk het groeiproces van mevrouw Faessens National Park in Vitalis Theresia zodat alle bewoners mogen meegenieten en weer groen in huis hebben.

 

 

 

 

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

• Prijs workshop: op aanvraag

 

DIT PROJECT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

 

PORTRET- EN PRODUCTFOTOGRAFIE 2017/2018 DOOR BLICKFANGER