MEVROUW DE VOS

& YONI LEFEVRÉ

HOE WORD
IK OUD?

Reina de Vos en Yoni zijn als social designers aan de slag gegaan bij het bejaardentehuis Vitalis Theresia. Het NIEUW/OUD-team kwam er gedurende de workshops al snel achter dat mevrouw De Vos een sociaal dier in hart en nieren is. Ze verwelkomd al jaren de nieuwe bewoners van Vitalis Theresia en heeft vroeger voor het Rode Kruis gewerkt als ziekenbezoekster.

 

Mevrouw De Vos is met haar sociale talenten gekoppeld aan ontwerpster Yoni. Yoni is social designer en heeft de expertise om gegrond onderzoek te doen naar de gegeven doelgroep en hier een passend ontwerp voor vorm te geven. Ze weet zich te infiltreren in een groep als “één van hen”. Het NIEUW/OUD-team wist zeker dat dit een gouden match zou zijn!

 

Yoni heeft aan de hand van de 96-jarige levenslessen en -ervaringen van Mevrouw De Vos onderzocht hoe je nou eigenlijk goed oud kan worden. Wat komt er allemaal bij kijken en wat houdt het precies in? Samen hebben ze een actieboek voor senioren ontwikkeld om de belevingswereld van senioren in Vitalis Theresia positief te vergroten. Het boek “Hoe word ik oud?” is een welkomstgeschenk voor de nieuwe bewoners van Vitalis WoonZorg Groep en staat vol tips, adviezen en actiepunten om het leven op je oude dag nog net wat leuker te maken!

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

• Prijs boek 'Hoe word ik oud?': 20 euro p.st.

 

 

DIT PROJECT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

 

PORTRET- EN PRODUCTFOTOGRAFIE 2017/2018 DOOR BLICKFANGER