MEVROUW BOUWMEESTER
& CARRI HARWIG

STRIJK JE BLIJ!

Mevrouw Bouwmeester is een mensen-mens. Ze heeft altijd van alles te doen. Sociale contacten zijn belangrijk voor haar en elke creatieve cursus die je kan bedenken heeft ze wel gedaan: van textiel, kartonnage tot aardewerk. Zeefdrukken stond echter nog niet op haar lijstje!

 

Met haar vele passies is zij aan ontwerpster Carri Harwig gekoppeld. Carri is een textiel/dessin- vormgever en is thuis in het zeefdrukken. In haar ontwerpen voeren uitgesproken kleuren en patronen de boventoon, welke perfect bleken te passen bij de uitgesproken smaak van mevrouw Bouwmeester.

 

Vanuit een persoonlijke frustratie van mevrouw met een zo lijkt alledaags product, een bh, heeft het dappere duo besloten de strijd en taboe met dit product aan te gaan.

 

Mevrouw Bouwmeester: " Ik werd 33 jaar geleden op 44-jarige leeftijd geconfronteerd met borstkanker, borst geamputeerd, en dan komt de zoektocht naar een goede maar ook leuke bh. Maar helaas waren er alleen van die “oerdegelijke tutmodellen”. Nu kwam dit project op mijn pad. Hieruit bleek al gauw dat dit mij altijd heeft bezig gehouden, en hebben wij iets ontworpen dat mij blij maakt! "

 

Carri heeft mevrouw Bouwmeester aan de hand genomen door verschillende zeefdrukprocessen. Zo hebben ze stapsgewijs een manier ontwikkeld om een bh aan te passen naar de wens van de drager.

Er is gekozen voor een applicatie voor de bh, zodat meer vrouwen die tegen zo’n “oerdegelijke tutmodel” aan lopen ook een blijde boodschap kunnen strijken.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

•  Prijs applicaties: op aanvraag

•  Prijs workshop: op aanvraag

 

DIT PROJECT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

 

PORTRET- EN PRODUCTFOTOGRAFIE 2017/2018 DOOR BLICKFANGER