MENEER SAAT
& LOTTE DIRKS

EEN BEETJE
ZOALS HET WAS

Meneer Saat is dol op verhalen vertellen. Zijn verhalen gaan met name over zijn vroegere leven en het grote gezin waarin hij is opgegroeid, met maar liefst 15 kinderen! Zijn familie was bijna volledig zelfredzaam en het leven was heel anders dan hoe het er nu uitziet.

 

Lotte heeft met haar kwaliteiten als illustrator de verhalen van meneer Saat omgetoverd tot prachtige illustraties. Samen zijn ze naar het ouderlijk huis van meneer Saat gegaan om nog meer verhalen op te doen. De eerste versies van Lotte’s illustraties wekten weer meer herinneringen op bij meneer Saat. Prachtige illustraties volledig gebaseerd op de verhalen van meneer Saat.


-------

 

Workshop: Een jonge illustrator die persoonlijke verhalen van vóór de oorlog visualiseert door samen te werken met de hoofdrolspelers uit deze verhalen. We zijn nieuwsgierig naar wat voor resultaten we zullen zien wanneer Lotte gaat luisteren naar andere vertellers! We hebben een heldere omschrijving gecreëerd van de interactie van het duo en de te verwachten resultaten waardoor deze activiteit in de toekomst vlekkeloos kan worden ingezet.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

• Prijs kaarten p.st: 3,50 euro

• Prijs set kaarten (8 st.): 23,50 euro

• Prijs workshopserie: op aanvraag

 

 

DIT PROJECT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

 

PORTRET- EN PRODUCTFOTOGRAFIE 2017/2018 DOOR BLICKFANGER