MENEER GRAAT & THOMAS VAN DER SMAN

BEAMS

Als snel was het duidelijk dat meneer Graat en Thomas van der Sman een gouden team waren. Net als meneer Graat is Thomas een gedreven en enthousiaste maker. Meneer Graat is architect en Thomas designer; dit zorgde ervoor dat ze een team vormden met een brede expertise.

 

Meneer Graat is 56 jaar oud, maar woont in Vitalis Horst/Kronenhoef, omdat hij de ziekte Parkinson heeft. Ondanks dat hij deze ziekte heeft is hij vastberaden om toch nog een fijn leven te leiden. Hij is ontzettend actief bezig en zijn gedreven nieuwsgierigheid is daarom ook bij iedereen bij Vitalis Horst/Kronehoef bekend.

 

Met deze nieuwsgierigheid is het project dan ook begonnen. Meneer Graat was ontzettend benieuwd naar de werkwijze van Thomas die afgestudeerd is van de Design Academy in Eindhoven. Ze vonden een gelijke interesse in constructies van metselprofielen en gingen op zoek naar hoe ze dit konden toepassen in de Vitalis locatie.

 

Na intensieve interviews met de bewoners bleek dat er een enorm tekort was aan schaduw in de tuin dus kwamen ze met een voorstel voor een zonnescherm: Een kleurrijke constructie, met vier schermen die omhoog getrokken kunnen worden. Op de lamellen van de schermen staan strepen getekend door Bob, waarin zijn ziekte duidelijk terug te zien is door de bibberende lijn. Nu is het zonnescherm nog maar een maquette, maar iedereen kan natuurlijk niet wachten tot hij er echt staat!

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

•  Prijs zonwering Beams: op aanvraag

 

 

DIT PROJECT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

 

PORTRET- EN PRODUCTFOTOGRAFIE 2017/2018 DOOR BLICKFANGER